BRIDGESTONE TRAINING CENTER EN MWHEELS GAAN IN GEZAMENLIJK CV WIELVEILIGHEIDSOPLEIDINGSPROGRAMMA

Gebruikmakend van zowel klassikaal leren als praktijkervaring, bevat de cursus een volledig overzicht van het ontwerp en de constructie van CV-wielen, montage en algemeen onderhoud plus een diepgaand begrip van assen, moeren en schroefdraad als directe kerncomponenten.

Het Bridgestone Training Centre, gevestigd in de gerenommeerde faciliteit van de Horiba Motor Industry Research Association (Horiba MIRA) in Nuneaton, werd officieel geopend in januari 2018 en heeft al meer dan 125 professionals gezien.

De aanwezigen zijn onder meer banden- en bustechnici, personeel dat verantwoordelijk is voor het controleren van voertuigen en een breed scala aan Bridgestone-vlootklanten, waarvan sommige OE-klanten zijn gecontracteerd met MWheels.

Het centrum beschikt over een op maat gemaakte traileropstelling van waaruit veel praktische wielbeveiligingscursussen kunnen worden georganiseerd.

Phil Thirsk, Training and Development Manager bij Bridgestone UK, zei: “De oorspronkelijke relatie begon in 2016 nadat ik MWheels benaderde nadat ik veel artikelen over wielen en wielveiligheid had gezien, dus ik wilde meer weten om te zien of wat we aan het leveren waren. opleiding was nog steeds relevant, op welk moment het was.

“In mei van dit jaar kwamen we opnieuw bijeen om wielbeveiliging te bespreken en de mogelijkheid dat ik wat training zou doen voor het personeel en voor een van hun grootste wagenparkklanten, waar ik meteen mee instemde. Op dat moment introduceerden ze hun checklist van tien punten en ik stemde ermee in om deze in mijn training te gebruiken en als een cursusuitreiking uit te geven. ”

De wielveiligheidsinformatie is geselecteerd uit de uitgebreide technische bibliotheek van MWheels, waarvan de details naar voren kwamen in de succesvolle lobby en input voor de EU-verkeerswaardigheidsrichtlijnen en de recente positieve ontmoeting met het Department for Transport (DfT).

MWheels ‘populaire whitepaper – ‘Evaluatie van de wielveiligheid van bedrijfsvoertuigen – hoe u veilig kunt blijven en aan de regels kunt blijven voldoen’

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *