STEVE SAVAGE AANGEWEZEN ALS VERKOOPMANAGER VK – VLOOT EN AFTERMARKT

The Wheel Hub heeft Steve Savage aangesteld als UK Sales Manager – Fleet and Aftermarket.

Savage, die eerder de functies van Fleet Sales Manager voor Pirelli en National Accounts Truck voor Bridgestone bekleedde, zal verantwoordelijk zijn voor een grotere marktpenetratie van stalen, Xlite en Xbrite gesmede aluminium wielen voor bedrijfsvoertuigen bij zowel nieuwe als bestaande klanten.

Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Matt Mardle, Chief Operating Officer bij MWheels, die zei: “Steve heeft meer dan 15 jaar ervaring in de CV-industrie en een bewezen staat van dienst op het gebied van bedrijfsontwikkeling.

“Door samen te werken met onze distributie-, technische en marketingteams en het interne verkoopteam te leiden, zal hij wielserviceoplossingen voor elke klant identificeren die betere operationele procedures en winst opleveren, terwijl de veiligheid van het grootste belang blijft.”

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *